top of page
2_edited.jpg

individuele gesprekken

  

aandacht voor jou, je verhaal en je vragen

over pesten

Eén van de mogelijkheden om met je ervaringen met pesten aan de slag te gaan is via individuele gesprekken. Dat kan er eentje zijn, enkele of een serie. In een ongedwongen sfeer kijken we naar jouw persoonlijke verhaal en krijg je de ruimte om daarover te vertellen. Daarbij staan we stil bij hoe jij naar pesten kijkt en onderzoeken we of die manier van kijken jou ook ondersteunt bij de verwerking. Verder kunnen we samen in kaart brengen waar je tegen aan loopt en op een rijtje zetten welke stappen je kunnen helpen om je ervaringen een plek te geven en jezelf (terug) te vinden.

 

Het tarief is €85 (BTW-vrij).

Zijn de kosten een probleem? Er is een korting mogelijk wanneer je inkomen niet toereikend is. 

 

 

Als je werkgever de kosten betaalt, lees dan hier meer over de mogelijkheden:

De gesprekken duren 1 à 1 1/2 uur en vinden plaats op Landgoed Eikenburg te Eindhoven. Het landgoed is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (het ligt aan de A2) alsook met de bus vanaf Station Eindhoven.

Desgewenst kunnen (een aantal van) de gesprekken ook online plaatsvinden.

P.S. Als je een afspraak met mij maakt voor een kennismaking, of andere gesprekken en bijeenkomsten, die in principe (vooralsnog) bij mij thuis plaatsvinden, dan is het goed te weten dat ik katten heb. Dus, als je allergisch bent voor katten, laat mij dit dan even weten. Dan wijken we uit naar een andere ruimte.

bottom of page