top of page
tea-3951842_1920_edited.jpg

individuele gesprekken

  

aandacht voor jou, je verhaal

en je vragen

over emotionele mishandeling en narcisme

Eén van de dingen die van belang zijn om emotioneel mishandeling te kunnen verwerken en om je werkelijk te bevrijden uit de verwarring door het web van die ander, is praten, vertellen en vooral ook zien en horen dat je gezien en erkend wordt. Gesprekken met iemand die weet waar hij of zij het over heeft en die aan den lijve ondervonden heeft hoe het venijn binnensluipt terwijl er voor het blote oog niets aan de hand lijkt te zijn. Ik geef je graag die mogelijkheid. Je krijgt de ruimte en mijn aandacht om te kunnen vertellen wat er gebeurde, je twijfels te delen, je vragen en je gevoelens en emoties. Ik luister en voel wat de impact is van de dingen die gebeurd en gezegd zijn en geef je daar mijn feedback bij. Vanuit mijn analysevermogen in combinatie met mijn eigen ervaringen met emotioneel misbruik laten we de kwartjes op zijn plek vallen. Het is namelijk de grond onder je voeten die je nodig hebt: erkenning en begrepen worden, zodat je gaat begrijpen en voor jezelf aanvaarden dat er werkelijk sprake was van emotioneel misbruik. Pas dan kom je ook werkelijk toe aan wat de impact werkelijk op je was om vervolgens uit dat web van die ander te kunnen stappen en je eigen kwaliteiten en jouw eigenheid weer te claimen.

Je kunt dan ook terecht bij mij voor individuele gesprekken over jouw ervaringen. Dat kan één gesprek zijn, enkele of een serie. 

Het tarief is €85.

Zijn de kosten een probleem? Er is korting mogelijk wanneer je inkomen niet toereikend is.

Als je werkgever de kosten betaalt, lees hier dan meer over de mogelijkheden:

 

 

De gesprekken duren 1 à 1 1/2 uur en vinden plaats op Landgoed Eikenburg te Eindhoven. Het landgoed is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (het ligt aan de A2) alsook met de bus vanaf Station Eindhoven.

Desgewenst kunnen (een aantal van) de gesprekken ook online plaatsvinden.

P.S. Als je een afspraak met mij maakt voor een kennismaking, of andere gesprekken en bijeenkomsten, die in principe (vooralsnog) bij mij thuis plaatsvinden, dan is het goed te weten dat ik katten heb. Dus, als je allergisch bent voor katten, laat mij dit dan even weten. Dan wijken we uit naar een andere ruimte.

bottom of page