top of page
hand-1819357_1920_edited_edited.jpg

werkwijze

voor vieringen, ceremonieën,

herdenkingen & rituelen

pen-4600538_1920_edited.png

Uit ervaring weet ik dat, wanneer je gezamenlijk met hart en ziel aan de slag gaat om een bijzonder moment te creëren, je hoofd er niet naar staat om in de gaten te houden hoe de zakelijke kant er uit ziet. Vandaar dat we van te voren daar goed bij stil staan, zodat we een duidelijk afgebakend speelveld creëren waar binnen we vrij onze gang kunnen gaan. Bij deze dan ook een uitleg over mijn werkwijze.

 

Uiteraard verschillen de details hierin per soort levensgebeurtenis. Zo zal ik waarschijnlijk op huisbezoek komen wanneer het gaat om een herdenking of andere zeer persoonlijke en emotioneel moment, terwijl wanneer het bijvoorbeeld gaat om de opening van je bedrijf dat misschien niet noodzakelijk is - en misschien toch wel. Daarnaast is bijvoorbeeld het creëren van een huwelijksceremonie doorgaans veel meer werk dan de opening van je bedrijf of een 'Sweet 16-viering'. Het is en blijft dus maatwerk, dat we van te voren goed door moeten spreken.

 

De werkwijze voor vieringen, ceremonieën, herdenkingen & rituelen

 

- Nadat je contact met mij hebt opgenomen over je wens hebben we via de mail, telefonisch of online via Skype of Zoom kort contact om de grote lijnen te bespreken van wat je zou willen. 

- Ik zet deze eerste informatie op een rijtje om je daarna een mail te sturen met een indicatie van de kosten, zodat je ongeveer weet waar je aan toe bent.

- Als je je daarin kunt vinden maken we een afspraak ter kennismaking waarbij ik ofwel op huisbezoek kom, of ik nodig je/jullie op mijn adres uit en de bedoeling verder door te spreken. (Eventueel zou het in sommige situaties ook online kunnen.) We bespreken de bedoeling, de ideeën en de rode lijn. Voor deze afspraak reken ik enkel mijn eventuele reiskosten. (Wanneer de reistijd meer is dan een uurtje - met openbaar vervoer - heeft het mijn voorkeur om deze afspraak bij mij of online plaats te laten vinden).

- Daarop maak ik een definitieve offerte en als die ook oké bevonden is ontvang je een contractje en twee facturen. Het contractje dient ondertekend aan mij terug gestuurd te worden. De facturen betreffen de aanbetaling op korte termijn en de betaling van het restant enkele weken voor de uitvoering van de opdracht. In de algemene voorwaarden kun je de details hier over terug vinden. Zodra de aanbetaling binnen is, gaan we aan de slag en maken verdere afspraken over hoe we het bijzondere moment in elkaar gaan zetten.

(De reden dat ik de financiële kant ruim van te voren af wil ronden is dat de ervaring

leert dat dit soort momenten al je aandacht vragen en dat je hiermee kort van te

voren of in de tijd erna niet bezig wilt of kunt zijn of vanwege tijdelijke

vergeetachtigheid.)

Als het nodig is om af te wijken van bovenstaande werkwijze,

dan kunnen we het daar uiteraard altijd over hebben en

het aanpassen.

Deze werkwijze geldt voor:

bottom of page