top of page
LOGO Speelplaats voor de Ziel.png

Heb je vragen, of wil je je graag aanmelden?

Dan zie ik je berichtje graag verschijnen.

Dank je voor je berichtje. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

dragons-4512391_1920.jpg

contact

joan@speelplaatsvoordeziel.com

 

Wil je liever bellen? Dat kan ook.

Stuur me dan even een mailtje of een app-berichtje met dit verzoek, dan maken we een belafspraak.

06 - 17 12 77 22

Alle activiteiten van Speelplaats voor de Ziel vinden plaats op Landgoed Eikenburg, tenzij iets anders vermeld wordt. De exacte locatie op het landgoed verschilt per activiteit. Dit word je per mail toegestuurd.

Landgoed Eikenburg ligt aan de rand van Eindhoven naast afslag Waalre aan de A2. Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto vind je een laan het park in aan de Aalsterweg, rechts naast restaurant Oriëntal Green House (met de grote groene pilaren en veel glas). Voor navigatie kunt u het beste adres Aalsterweg 287 te Eindhoven gebruiken. Vanaf Station Eindhoven rijden de bussen 7, 117, 317 en 318 deze kant op. Als je uitstapt bij Hotel Eindhoven (het Van der Valkhotel) dan is er een voetgangerspoortje het park in aan de overkant van de weg.

P.S. Als je een afspraak met mij maakt voor een kennismaking, of andere gesprekken en bijeenkomsten, die in principe (vooralsnog) bij mij thuis plaatsvinden, dan is het goed te weten dat ik katten heb. Dus, als je allergisch bent voor katten, laat mij dit dan even weten. Dan wijken we uit naar een andere ruimte.

bottom of page