top of page
press-1015987_1920.jpg

in de media

Op 28 augustus 1996 studeerde ik af als maatschappelijk werkster op het onderwerp 'de psychische, sociale en lichamelijke gevolgen van pesten in de jeugd'. Op die dag werd een groot artikel geplaatst op pagina 2 van dagblad Trouw. Het gevolg was dat de collegezaal die middag vol zal met mensen met pestervaringen, die spontaan afgereisd waren naar Eindhoven voor mijn presentatie. Eindelijk voelden zij zich erkend!

In de jaren daarna volgden vele artikelen en interviews of korte documentaires voor radio en tv. Later, toen ik ook afstudeerde als Interfaith Minister in New York werd er opnieuw aardig aandacht besteed aan wat ik in petto had. Alhoewel de artikelen uit die tijd nog ergens in een map in een doos moeten liggen, inclusief enkele dvd's met opnames van uitzendingen, zijn ze niet meer online te vinden.

Wel werd vandaag (31 oktober 2020), nu ik sinds kort weer gestart ben met mijn praktijk, een artikel gepubliceerd in het Eindhovens Dagblad over de hulpverlening bij pesten. Ook in andere regionale dagbladen werd dit artikel gepubliceerd. De link vindt u hier onder. Mochten de media meer aandacht gaan krijgen, dan zal ik dit hier uiteraard laten weten.

Mensen die gepest zijn, hebben veel in te halen...

artikel Eindhovens Dagblad 31 oktober 2020

bottom of page