top of page
spiral-2185922_1920.jpg

(inter)spirituele counseling

  

aandacht voor jou, je verhaal

en je vragen

Tijdens mijn opleiding in New York tot Interfaith Minister werd ik geraakt door de diepe betekenis en impact van 'sacred space'. Het creëren van 'heilige' tijd en ruimte waarin je volledig mag zijn wie je bent, zonder verwachtingen, zonder oordelen, omgeven door bescherming, liefde en compassie. Onvoorwaardelijke liefde, zonder 'fixing'. Je bent genoeg. De ruimte die dan ontstaat mag je benutten om je te uiten over wat jou bezig houdt. Je uitspreken over je verlangens, je vragen, je twijfel, je ervaringen, je zoektocht, je momenten van het gevonden hebben en over al de emoties die daarbij komen kijken.

De momenten dat ik in een sacred space voor mij mocht stappen hebben bijzonder veel voor me betekend. De verbinding met mezelf, met het goddelijke, met mijn leven en ervaringen; het kreeg er de ruimte om verder aan het licht te brengen. Daardoor viel er een en ander op zijn plek en nam ik de boodschappen die ik zo ontdekte in mijn eigen leven en ervaringen mee op het vervolg van mijn pad. De ander, die ik intens vertrouwde, was niet veel meer dan een liefdevolle getuige, die af en toe wat woorden sprak ter verdieping. Ik heb me zo gezien gevoeld, daardoor geheeld, en gesterkt. 

Die vorm van liefdevolle en onvoorwaardelijke beschikbaarheid voor een ander raakte mijn essentie, raakte wat ik altijd al deed in mijn manier van werken met mensen, zonder dat ik me dit nu zo bewust was. Het heeft me bewust gemaakt van mijn keuze om juist deze vorm de kern te laten zijn van mijn werk voor en met mensen.

Ken jij het verlangen om werkelijk gezien te worden? Om in een sfeer van bescherming en onvoorwaardelijkheid te mogen delen over wie jij bent en over jouw pad in dit leven? Om een getuige te hebben die luistert en je spiegelt in dat wat de kern van jou raakt? Dan ben je van harte uitgenodigd voor (inter)spirituele counseling; een (soms in stilte) samen zijn en gesprek met mij voor jou... Dat kan één gesprek zijn, enkele of een serie. 

 

Het tarief dat ik hanteer is €85.

Zijn de kosten een probleem? Er is korting mogelijk wanneer je inkomen niet toereikend is.

Als je werkgever de kosten betaalt, lees hier dan meer over de mogelijkheden:

 

 

 

De gesprekken duren 1 à 1 1/2 uur en vinden plaats op Landgoed Eikenburg te Eindhoven. Het landgoed is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (het ligt aan de A2) alsook met de bus vanaf Station Eindhoven.

Desgewenst kunnen (een aantal van) de gesprekken ook online plaatsvinden.

P.S. Als je een afspraak met mij maakt voor een kennismaking, of andere gesprekken en bijeenkomsten, die in principe (vooralsnog) bij mij thuis plaatsvinden, dan is het goed te weten dat ik katten heb. Dus, als je allergisch bent voor katten, laat mij dit dan even weten. Dan wijken we uit naar een andere ruimte.

bottom of page